Εστιατοριο

Η πέτρα σώζεται αν την σηκώσουμε από την λάσπη και την χτίσουμε ή σκαλίσουμε πάνω της το πνεύμα.

Χώρος Πυραμίδα

E-mail Εκτύπωση PDF
H πυραμίδα είναι ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, η κατασκευή χρονολογείται στο 2580 π.Χ. Με σεβασμό στην αρχιτεκτονική και τα ενεργειακά πεδία τους κατασκευάσαμε και εμείς μια. Οχι τόσο μεγάλη όσο εκείνες του 2580 π.Χ.  κατάλληλη όμως για όσος ξέρουν να εκτιμήσουν το διαφορετικό.
Θα ξεκινήσω την παρουσίαση από ψηλά δηλαδή το ταβάνι του χώρου. Το ταβάνι αυτό θα βοηθήσει τους επισκέπτες να μεταφερθούν με την φαντασία τους την  μακρινή Αίγυπτο. Πάνω στο ξύλο απεικονίζεται ένας Φαραώ και γύρο από αυτόν σκλάβοι και αρχαία σύμβολα, την σπουδαία αυτή απεικόνιση ανέλαβε μια πολυτάλαντη ζωγράφος της Κρήτης.
Η πυραμίδα είναι ιδανική για ιδιωτικές συναντήσεις από 2 μέχρι και 10 ατόμον μέσα σε αυτήν θα βρείτε και μπάνιο. Το μπάνιο αυτό διαθέτει ένα υπέροχο ψηφιδωτό που απεικονίζει κλίμα αμπελιού για δάπεδο. Πάνω από τον χάλκινο νιπτήρα από την Αίγυπτο ιδικά για τον χώρο υπάρχει βοτσαλοτό.
Ο κυρίως χώρος τώρα διαθέτει έναν καναπέ με τραπεζάκι, μαξιλάρες και ένα χάλι.  Όλα τα παραπάνω είναι πολύ προσεγμένα και μελετημένα για την Πυραμίδα μας.



 
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
  • Σάββατο

  • Κυριακη